[NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

5 tips om langer gezond te blijven tijdens de coronacrisis

gezondheid, crisis, tips, corona, COVID19, delizio, plantaardige olie

In deze tijden van crisis grijpen we soms gemakkelijk naar een extra snack ten gevolge van de verveling. Daarnaast bewegen we door de lockdown ook veel minder omdat we onze favoriete sporten moeilijker kunnen uitoefenen. Daarom is het belangrijk om een gezonde levensstijl aan te houden. Wij helpen je alvast op weg met deze handige tips.

Blijf bewegen

Omdat we niet met z'n allen naar de fitness kunnen moeten we gebruik maken van de middelen of de ruimte die we thuis ter beschikking hebben. Zo kan je tegenwoordig online dans-, fitness- en yogalessen volgen. Het enige wat je nodig hebt is een zachte ondergrond in de vorm van een yogamat of een laken. Werk je van thuis uit? Geen enkel probleem! Ook tijdens het werk kan je blijven bewegen. Maak gebruik van je middagpauze en de telefoontjes die je binnenkrijgt om zoveel mogelijk te bewegen. Het perfecte excuus om een kleine wandeling te maken door je leefruimte, je tuin of je bureel.

Onderhoud je mentale gezondheid

Geef de moed niet op en blijf positief denken. Het is momenteel misschien een moeilijke periode maar samen komen we er zeker door. Blijf in contact met je vriendengroep en organiseer groepsgesprekken of online calls. Sluit je niet volledig af van de buitenwereld en onderhoud je sociale contacten met je collega's. Dit zal je de nodige boost geven om de crisis door te komen.

Speel samen met je kinderen

Ook voor kinderen is het essentieel om in beweging te blijven. Op die manier kunnen ze zich motorisch blijven ontwikkelen. De beste manier om dit te verwezenlijken is door een spelletje met hen te spelen. Old school spelletjes zijn weer helemaal in! Verstoppertje en springtouwen zijn klassieke voorbeelden van spelletjes die je samen met je kinderen kan doen zonder al te veel voorbereiding. Je kinderen zullen je dankbaar zijn en op het einde van de dag hebben de ouders ook een stevige workout achter de rug.

Maak gebruik van je tijd

Zijn er dingen die je altijd al hebt willen doen, maar waar je nooit tijd voor kon vrijmaken? Dit is het moment! Gebruik de extra tijd om een nieuwe vaardigheid aan te leren of om je huis een grondige schoonmaakbeurt te geven. Dit is de ideale periode om aan de lenteschoonmaak te beginnen. Op deze manier kan je weer een aantal items uit je mentale checklist verwijderen. Als de crisis voorbij is zal je jezelf eeuwig dankbaar voor de prestaties die je hebt geleverd.

Pas je eetgewoontes aan

Omdat we onszelf minder moeten verplaatsen is het belangrijk om je calorieën in de gaten te houden. Daarom ga je best op zoek naar gezonde recepten of alternatieve manieren om je maaltijden te bereiden. Laat de boter gerust even aan de kant staan! Er bestaan heel wat gezonde alternatieven zoals: olijfoliekoolzaadolie en sojaolie. Deze oliën bevatten weinig verzadigde vetzuren en zijn rijk aan vitaminen en omega 3.


Ben jij ook op zoek naar gezond alternatief om je maaltijden een gezonde touch te geven? Ontdek het volledige assortiment van Delizio plantaardige oliën.

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

[IN DE KIJKER]_$show=/p/faq.html$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318

$show=/p/faq.html

$show=/p/agenda.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/agenda.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=home

Naam

agenda,4,beurs,1,faq,5,flavouring,1,frituren,1,in de kijker,1,koken en grillen,1,nieuws,19,nieuwsbrief,2,welkom,1,
ltr
item
Delizio - Because dining together is the oil of friendship: 5 tips om langer gezond te blijven tijdens de coronacrisis
5 tips om langer gezond te blijven tijdens de coronacrisis
Ontdek hoe jij gezond kan blijven tijdens de coronacrisis.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgF5YgacwivgSJA_I86gCNetqYXGQyQ52-DprGm22wVNmB93JKTXIIYjIIJbBkbBVyzoEehpNrZg5Php0vitV1UBhJK4dLqyAGzC7-akxyjKK3TM0K_bSqBujqkwjWzB5QFUAYtYPLaaHvw/s640/delizio+crisis+tips.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgF5YgacwivgSJA_I86gCNetqYXGQyQ52-DprGm22wVNmB93JKTXIIYjIIJbBkbBVyzoEehpNrZg5Php0vitV1UBhJK4dLqyAGzC7-akxyjKK3TM0K_bSqBujqkwjWzB5QFUAYtYPLaaHvw/s72-c/delizio+crisis+tips.jpg
Delizio - Because dining together is the oil of friendship
https://blog.delizio.eu/2020/04/5-tips-om-langer-gezond-te-blijven.html
https://blog.delizio.eu/
https://blog.delizio.eu/
https://blog.delizio.eu/2020/04/5-tips-om-langer-gezond-te-blijven.html
true
5799969367984966160
UTF-8
Alle posts geladen Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S POSTS Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE POSTS Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdaf Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy